‘Soosh illustraties ‘

Onder de noemer ‘creativiteit waar je alleen maar blij van kan worden’ presenteer ik u Soosh. Soosh is een illustrator die met haar aquarel-serie over de hartverwarmende relatie tussen vader en dochter in 2016 (terecht) viraal ging.

En nu komt er in mei van dit jaar ook nog een boek (haar eerste boek!) uit over datzelfde thema, met de passende titel “Dad by my side”. Tot die tijd kan je heerlijk rondkijken op haar Instagram-pagina .

Ik leerde de nog  vrijwel onbekende Oekraïense illustrator Snezahana Soosh  kennen toen ik op zoek ging naar een ‘papa boek’…..een boek dat ik perfect kon gebruiken bij het thema vaderdag.

Haar prachtige, gevoelige en hartverwarmende illustraties springen onmiddellijk in het oog.

Haar illustraties stralen een zachtheid uit en tegelijkertijd kan je de emotie die ze wil overbrengen onmiddellijk voelen.

De inspiratie voor deze gevoelige tekeningen vond Snezahana (Soosh) in haar eigen ervaring. Zelf had Snezahana niet echt een knuffelrelatie met haar papa.  Ze was vaak jaloers op vriendinnetjes die knuffelden met hun papa en samen leuke dingen deden.

Ze legde deze kinderwens van haar vast in papa – kind tekeningen.

Aan de hand van een zachte aquarel of een gevoelige potloodtekening worden haar  illustraties heel  liefdevol en ontroerend.

Soosh hoopt met haar illustraties ouders te bereiken, voornamelijk vaders !

Ze hoopt dat ze zullen inzien hoe belangrijk zij zijn in het leven van hun kind en dat ze hun affectie en liefde zullen durven uiten.

Ze stelt dat echte sterkte zich laat zien in liefde en zachtheid !

Geniet ! en laat de illustraties voor zich spreken !

Afbeeldingsresultaat voor soosh illustraties

Afbeeldingsresultaat voor soosh illustraties

https://www.instagram.com/vskafandre/?hl=nl

Een gedachte over “‘Soosh illustraties ‘

  1. Bedankt voor deze boekentip en het delen van jouw ontdekking ervan. De prachtige illustraties springen meteen in het oog en stimuleren om je bijhorende tekst te lezen. Het lijkt me een zeer bruikbaar boek om jaarlijks aan te bieden in de klas rond Vaderdag. Of eerder zelfs, om cadeau te doen aan een kersverse vader.

    Like

Plaats een reactie